Chart

 • Firmu GSM 3G Company d.o.o. sačinjava mladi tim stručnjaka iz oblasti elektronike i telekomunikacija.

  Firma se zasniva na međunarodnoj saradnji i razmeni iskustava. Njen osnovni cilj i funkcija su "Engineering & Consulting", tj. pružanje podrške servisima sličnih ili istih oblasti, pri radu.
  Pri poseti i registraciji na našim domenima www.company3g.comwww.gsmserbia.com iliwww.gsmbalkan.com na linku FORUM, možete postaviti sva pitanja vezana za probleme pri Vašem radu, na koja će naši stručnjaci i okupljena ekipa najjačih GSM umova na ovim prostorima u najkraćem mogućem roku dati odgovor.

   

  U okviru naše firme možete nabaviti niz proizvoda koji nisu uvek dostupni na nasem tržištu, a koje odlikuje ORIGINALNOST i TEHNIČKA ISPRAVNOST . Naš trenutni asortiman možete pronaći na početnoj stranici ove web aplikacije.

   

  Napominjemo da svu robu možete naručiti lično, telefonom, putem SMS-a ili Email-a, pri čemu je formiranje cena moguće shodno količini naručene robe, a ista će Vam biti dostavljena uglavnom u najdužem periodu od 48h na kućnu (željenu) adresu, pri čemu se plaćanje vrši tek po isporuci robe.

   

  Naš osnovni cilj je da pravi serviser u svakom datom trenutku ima sav potreban materijal za rad, a da ni u jednom trenutku ne mora da napusti svoje radno mesto!

   

  Naša predstavništva trenutno se nalaze u Beogradu, Novom Sadu i Baru, a uskoro i u Subotici i Podgorici.

   

  Ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Pomoći ćemo Vam!

  Sve najbolje,
  GSM 3G Company d.o.o. - Pobednički Tim!